• Espresso-Passion-24

Espresso Passion is een Italiaans Koffiehuis...

...waar je snel je koffie kunt afhalen voordat je naar je werk gaat, of lekker relaxen en genieten van je koffie in onze sfeervolle bar. In de middag tijdens ons Aperitivo serveren wij heerlijke cocktails, wijntjes of koffievariaties vergezeld van heerlijke gratis hapjes. Even relaxen en de dag afsluiten, alleen of met je vrienden, collega's of familie.

Barista

Het maken van een goede kop koffie is niet    erg moeilijk. Je moet het gewoon goed doen. De juiste koffie, machine, afstelling en Barista zijn de   ingrediënten voor het maken van een goede Italiaanse Espresso. Gebruik je hoofd,  handen en een vleugje liefde en het  zal resulteren in iets groots. We zien dit graag als een ambacht.

Italiaanse kwaliteit staat hoog in het vaandel

Het maken van een goede kop koffie is niet eenvoudig. Het is eigenlijk gewoon kunst! Met behulp van de juiste ingrediënten, je hoofd en handen en een vleugje liefde zal het resulteren in iets groots.

  • Espresso-Passion-4

Missie

Espresso Passion wil de authentieke Italiaanse espresso nieuw leven in blazen in Nederland. Authentieke Italiaanse koffievariaties zijn de basis van ons menu.

Ook serveren wij een heerlijk ontbijt en voor een gezonde en vers bereide lunch bent u bij ons aan het juiste adres. Geïmporteerde kazen en vleeswaren uit Italië vind u op al onze broodjes.