• av_doordacht_boek_29_3_20141110_151520

Werken bij Espresso Passion

Espresso Passion is een Italiaans Koffiehuis waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. “Liefde voor koffie, passie voor het werk en een voortdurende zoektocht naar verbeteringen is onze visie” en wij verwachten van onze medewerkers dat zij zich hier bij aansluiten. In een Italiaanse Caffetteria kan men genieten van koffie, vers bereide Panini, hartigheden, zoete lekkernijen, wijn, Cocktails, Aperitieven, High Tea, Warme gerechten en gezellig socialiseren en relaxen. Wij van Espresso Passion laten elke dag weer zien dat dit voor ons ook een voorwaarde is, om gastvrij en succesvol te zijn. Om hier in te kunnen slagen importeren wij vanuit Italië zelf onze Vleeswaren, Kazen, Wijnen, Likeuren, Honing, Jam en Pasta.

Authentieke Italiaanse koffies, met zorg en aandacht bereidt, om onze gasten te verbazen en te verrassen. Kandidaten die een passie hebben voor koffie en geïnteresseerd zijn kunnen altijd een open sollicitatie insturen.

Onze service is en zal altijd persoonlijk van aard zijn. Oprechte en attente servicegerichte medewerkers die het niet moeilijk vinden om persoonlijk in contact te komen met onze gasten, zijn dan ook welkom om bij ons te solliciteren.  Op dit moment hebben wij meerdere vacatures.

Espresso Passion Maarssen

Medewerker Bediening:

Om de identiteit van Espresso Passion in Maarssen te continueren zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Ben jij flexibel inzetbaar en herken jij jezelf in ons profiel, stuur ons dan een mail en wij zullen binnen twee dagen reageren.

Medewerker Keuken:

Het bereiden van verse Panini en warme lunchgerechten vergt enige vaardigheden. Het bereiden van een Italiaanse koffie, van Espresso Passion, vraagt om een passie voor koffie. Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers die het leuk vinden om met hun eigen identiteit vorm te geven aan de identiteit van Espresso Passion. Wij zijn op zoek naar medewerkers die ook na de vakantie overdag beschikbaar zijn. Mail ons jouw motivatie en wensen, dan zullen wij binnen twee dagen reageren.

Interesse?

Lijkt het je een leuke uitdaging om  bij ons te komen werken. Klik op de knop hier onder en neem contact met ons op.

Neem contact op